Välj en sida
Festklädd med en bra bas!

Festklädd med en bra bas!

När det vankas fest är det många som köper nytt och det t i sin tur kan bli en ganska dyr historia. Man kanske bara använder kläderna en gång och antagligen är de lite dyrare än ett vanligt vardagsplagg dessutom.

Som festbas har jag ett par svarta, smala byxor i ett blankt material. Vid det här laget har de flera år på nacken men de funkar bra just för att de är neutrala och klassiska. Klassiska svarta pumps har jag också – lagom runda men ändå tillräckligt spetsiga för att hålla över tid. Jag satsade lite extra slantar och tid på att hitta rätt.

Till byxorna (och skorna) köper jag varje säsong en eller två nya överdelar som är lite trendiga. Jag adderar någon kul accessoar som sticker ut och ”tar plats”. Jag sparar tid när jag shoppar eftersom jag är inställd på att ”shoppingen” ska matcha de svarta byxorna. Jag sparar nog också lite pengar i långa loppet eftersom byxorna alltid är de samma.

I morgon ska jag visa hur jag matchade min festbas i lördags!

Pin It on Pinterest