Välj en sida
Dessa kläder skulle jag beskriva som romantiska och feminina plagg.

Dessa kläder skulle jag beskriva som romantiska och feminina plagg. Bild: Pinterest.com

Så här tänker jag mig den romantiska stilen, både klädmässigt och hemma. Mest basic så skulle jag förklara mönsterbilden som blommig, färgerna lätta och stilen ombonad med smyckande detaljer. Vi pratade ju som sagt om stilar, både på kläderna och hemmet igår, kika in och tyck till.

När jag reflekterar över mina egna preferenser så väljer jag romantisk hemma före romantiska kläder. Just dessa två bilder är ju superromantiska och det är nog den stil som står längst bort från min egen. Vad tycker du stilen och vilken väljer du helst – romantisk stil på kläderna eller i hemmet?

Så här skulle jag möblera hemma om jag hade valt möbler efter en romantisk stil.

Så här skulle jag möblera hemma om jag hade valt möbler efter en romantisk stil. Bild: Pinterest.com

Det blir fler stilar så håll utkik och som sagt, häng på du också och berätta hur du har det både hemma och vilken stil på kläderna som du föredrar! Alltid kul med kommentarer!!

Pin It on Pinterest