Välj en sida
Tack Vasabladet för den fina artikeln.

Tack Vasabladet för den fina artikeln i samband med min föreläsning i Finland.

Trogna läsare vet att jag föreläste i Finland härom veckan och i samband med det intervjuades jag av journalisten Heidi Eriksson för en artikel i Vasabladet. Jag vet inte om ni kan läsa den eller om det är för smått men jag tänkte i alla fall visa er den, eftersom jag skrev om det här. Det känns bra att vara ”den snälla stilexperten”!

Här är fler bilder som togs under dagen i samband med intervjun. Fotografen heter Mikael Nybacka och jag har fått lov att publicera hans bilder här på bloggen.

Stilexpertens shoppingblick! Foto: Mikael Nybacka

Stilexpertens shoppingblick! Foto: Mikael Nybacka

Shopping på stan i Vasa, Finland. Foto: Mikael Nybacka

”Det var ganska kallt”. Shopping på stan i Vasa, Finland. Foto: Mikael Nybacka

 

Pin It on Pinterest