Välj en sida
Förra veckan hade jag flow!

Förra veckan hade jag flow!

Vänner, jag hoppas att ni gillar veckans stilskola med kroppsformer, kappor och tips! Jag ville bara flika in en liten hälsning och berätta lite hur det går med min sjukskrivning och mående. Jag har fått många frågor. Det går upp och ned, de senaste dagarna mest av det sistnämnda.

Men, jag är ändå hoppfull att det ska ordna upp sig. Förra veckan lyckades jag nå mina uppsatta mål: tre promenader med träningskläderna på, kanske lite fånigt med tanke på hur sakta jag promenerar men för att få lite känsla av sportighet och av att vara på väg tillbaka.

Den här veckan har jag som mål att promenera en snutt varje dag. Om jag förra veckan tog ett steg fram känns det som att jag har tagit två steg tillbaka den här veckan. Formen får helt enkelt avgöra hur långt men jag ska ut minst fem dagar. Träningskläderna skippar jag, orkar inte ens tänka tanken på att vara sportig.

Hur gick det för er andra förra veckan? Lotta trampade ju Sundstrampet i lördags och ni andra var ju också på G. Hur gick det och vad har ni för mål den här veckan?

Pin It on Pinterest