Välj en sida
Morsdag med afternoon tea och fina gåvor.

Morsdag med afternoon tea och fina gåvor.

Vi hade en så mysig dag igår, precis som jag hade önskat och hoppats på. Flickorna åkte till stallet tidigt så maken och jag passade på att cykla lite. Nåja, det var kanske inte så mysigt med intervallträning i backarna men med Vättern om två veckor så var det liksom ett nödvändigt ont att träna.

Vi hoppade över lunchen men samlades i köket och för att förbereda afternoontea med trekantssmörgåsar, scones och mandelmuffins. Det blev ju himmelskt gott men det bästa var nog faktiskt hela grejen före, att fixa allt tillsammans.

På tal om om bra saker. Det händer så mycket kul nu och jag har nått framgång på jobbet. I morgon tänker jag berätta mer här på bloggen för ni förstår – det berör även er!

Var är mina fina presenter ifrån? De fina örhängena är från MyDromedary och den klassiska axelbandsväskan som kan bli en kuvertväska är från Tiger of Sweden.

Pin It on Pinterest