Välj en sida
Födelsedag och modeplåtning är en perfekt kombo om du frågar mig!

Födelsedag och modeplåtning är en perfekt kombo om du frågar mig!

Tjohoo! Idag är en så’n där dag när jag vaknade lite lättare än vanligt och allting bara kändes lite mer roligt än andra dagar. Jodå. Födelsedag och modefotografering är en härlig kombination om man, som jag, älskar presenter och brinner för jobbet.

Förra året var det likadant, jag hade en modefotografering i Malmö och vi plåtade småskavanker. Ni vet, gäddhäng och ryggvalkar. Inga större problem men ändå sådant som många gärna vill trolla bort. Några gamla bilder från den modefotograferingen ser ni här.

Idag väntar alltså fotostudion i Malmö. Tre helt vanliga läsare är på väg för att få en ny stil med MåBra. Men först väntar en födelsedagsfrukost!

Pin It on Pinterest