Välj en sida

 

Tillsammans med jobbkompisarna!

Tillsammans med jobbkompisarna!

Simon Fritzell är en superduktig fotograf med öga för detaljer.

Simon Fritzell är en superduktig fotograf med öga för detaljer.

Linda Jönsson är makeupartisten och hårstylisten som sminkar allt från brudar till modeller.

Linda Jönsson är makeupartisten och hårstylisten som sminkar allt från brudar till modeller. Här har hon sminkat mig också eftersom jag också blev fotograferad.

Jag och mina kollegor! Ja, jag skriver så trots att det inte är mina ”riktiga” arbetskamrater. Som stilexpert, personal shopper och föreläsare är jag egen företagare. Så fikarasten på Stilstudio Göteborg är en ganska ensam historia, för att inte tala om julbordet… Ni fattar, va?!

Så plötsligt händer det! Jag får möjligheten att göra en modefotografering och vips kryllar det av jobbkompisar. Jag får chansen att jobba i team med andra duktiga människor som alla har samma mål – att åstadkomma ett inspirerande uppslag i en tidning.

Psst! För dig som är intresserad att veta mer, så kan du läsa mer på Lindas hemsida och Simons hemsida.

Pin It on Pinterest