Välj en sida
Här står jag och är mode-modig i mina fuskskinnbrallor.

Här står jag och är mode-modig i mina fuskskinnbrallor.

Hallå kära bloggläsare, hur går det för er med att vara mode-modiga? Tänkte bara visa er mitt bildbevis och på samma gång påminna er om min lilla utmaning.

På bilderna ser ni mig kliva utanför min klädkomfortzon och vara mode-modig. Jag har skinnbrallor! Det må vara fuskbyxor i plast från Mango för strax över 300 kr men den dramatiska looken är sällan eller aldrig ett förstahandsval för mig. Urläckert på andra men själv känner jag mig alldeles för klassisk och blygsam innerst inne.

Men jag gjorde det och bar skinnbrallorna härom kvällen på konsert med maken. Lite osäker kände jag mig men det var okej. Jag tror nämligen att man i livet måste utmana sig själv. Inget stort men att rucka lite på det vanliga gör gott i själen i slutändan.

Den dramatiska stilen med mockastövletter, skinnbyxor och svart topp.

Den dramatiska stilen med mockastövletter från Rizzzo, skinnbyxor från Mango och svart topp från Milook.

För några av er är ett par skinnbrallor ingenting men för några är det STORT. Vi har alla olika gränser. Kom ihåg att den här veckan handlar inte om att vara mode-modig för någon annan än dig själv.

Läs mer om hur du kan vara mode-modig och hjälp mig att inspirera andra! Ett par bidrag har kommit in men jag vill ha flera!!

Pin It on Pinterest