Välj en sida
Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

I morgon drar vi igång med skobonanzan på riktigt för då kommer jag börja visa er alla de snygga stövlar, stövletter och boots som jag har valt ut. Jag hoppas verkligen att ni kommer att få mycket inspiration de närmsta dagarna!

Kom med feedback! Jag tänkte också passa på att be er att lägga en kommentar kring era favoriter bland de utvalda modellerna varje dag. Det behöver ju inte vara så att ni går och köper dem men ge mig en hint om vilka par som är finast och som tilltalar er mest. För mig är det nämligen lite roligt (och läskigt på samma gång) att se om jag har lyckats fånga ”vår” gemensamma smak här på bloggen.

Det betyder mycket för mig med alla glada tillrop och kommentarer som ni ger. Ni är verkligen toppen! 

Pin It on Pinterest