Välj en sida
Vi fick lov att "härja fritt" under modefotograferingen på Villa Thalassa. Möbler åkte hit och dit för att göra modereportaget i MåBra:s maj-nummer till succé.

Vi fick lov att ”härja fritt” på Villa Thalassa och vi möblerade om rätt friskt inför modejobbet i MåBra:s maj-nummer. Från vänster: modeassistent Victoria, makupartist Pamela och fotograf Simon. Modellen heter Viktoria och skymtar under ”bubblan”.

Jag har precis fått se bilderna från fotograferingen som kommer i maj-numret av MåBra. Wow alltså! Jag tror verkligen att ni kommer att gilla det. Ska inte förstöra överraskningen men en liten ”sneakpeak” på några av de fantastiska miljöer som vi byggde upp på Villa Thalassa kan jag bara inte hålla mig från att dela med mig av.

 

Villa Thalassa bjöd på fantastiska miljöer och vi kunde inte valt ett bättre ställe konstaterade vi flera gånger under dagen.

Villa Thalassa bjöd på fantastiska miljöer och vi kunde inte valt ett bättre ställe konstaterade vi flera gånger under dagen. 

Det började nästan bli mörkt på slutet. Det här var sista bilden för dagen och det var ett trött men nöjt team som gärna hade checkat in och "haft helg" på Villa Thalassa.

Det började nästan bli mörkt på slutet. Det här var sista bilden för dagen och det var ett trött men nöjt team som gärna hade checkat in och ”haft helg” på Villa Thalassa. Istället åkte vi alla hem och jag åkte på en rejäl förkylning.

Pin It on Pinterest