Välj en sida
Jag älskar mitt jobb som föreläsare och är så stolt över mitt toppbetyg.

Jag älskar mitt jobb som föreläsare och är så stolt över mitt toppbetyg.

Jag har precis tagit del av en utvärdering av min föreläsning där jag fick 9,8 av 10 poäng i betyg. Kan ni fatta? Jag har nog aldrig fått så höga betyg förut. Jag har hört att allt från en sjua och uppåt är kanonbetyg.

Som ni vet är jag ute och föreläser om stil på kundträffar hos banker och advokatkontor, personalträffar på sjukhus och skolor, tjejträffar, nätverk och kick-offer. För det mesta är det någon form av efterföljande utvärdering. Ibland får jag ta del av den men inte alltid.

När jag nu går hemma (fortfarande sjukskriven efter cykelolyckan i somras) så är det underbart att få ta del av toppbetyget. Det är ju liksom ganska deppigt att inte vara på jobbet och i farten. Det här piggade verkligen upp!

Pin It on Pinterest