Välj en sida
Kjolen och skorna ska jag bära när jag pratar om stil  under tennisveckan i Båstad.

Kjolen och skorna ska jag bära när jag pratar om stil under tennisveckan i Båstad.

Den här veckan har ni fått följa med mig på min stiliga resa och hur jag tänker när jag köper ett nytt plagg. Vare sig det är ett planerat basplagg eller ett mer spontant drömplagg gäller det att få plagget att passa in ihop med den övriga garderoben.

Kläder ska vara roliga och just drömplaggen är kronan på verket, det där plaggen som man blir glad av. Nu undrar jag ju om ni har några drömplagg? Det vore toppenkul om ni ville berätta och dela med er om dem!

Än har ni inte fått se mig i min drömkjol, det är nämligen så att jag väntar lite med premiären. Jag tänkte nämligen ha den på tennisveckan i Båstad och Marknadsföreningens seminarium ”Låga räntor och höga klackar” där jag är en av gästföreläsarna.

Pin It on Pinterest