Välj en sida
Med vilket plagg sätter du färg på tillvaron?

Sätter du färg på tillvaron och kliver ur tryghetszonen någongång?

På stilkursen i onsdags pratade vi om olika stilar, att kliva ur komfortzonen och att bryta gamla vanor som till exempel tryggheten med svarta kläder eller bekvämligheten med jeans.

Några menar att det är lättare att släppa loss med vissa typer av plagg. Som klänningar till exempel. Man väljer alltid färgglada och mönstrade klänningar men är vanligtvis ”grå och svart” när det kommer till toppar och byxor. Ett annat exempel är att man alltid väljer skor med det lilla extra men väljer en nedtonad stil i övrigt.

Känner du igen dig? Med vilket plagg tar du ut svängarna?

Själv är jag ganska nedtonad och svart men när jag reflekterar över frågan vill jag mena att jag tar ut svängarna när det gäller kjolar.

Här visar jag min kreativa kjol på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

Här visar jag min kreativa kjol på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

Pin It on Pinterest