Välj en sida
Låt oss komma igång med motionen tillsammans!

Låt oss komma igång med motionen tillsammans! Bild från min Instagram. 

Kommer ni ihåg att jag frågade om vi, efter semestern, skulle komma igång tillsammans? Nu kan jag berätta att jag har börjat! Idag var jag på 4 km skogspromenad i lugn och stadigt takt. Kände mig urstark. Visserligen bultar huvudet värre än någonsin just nu men det är nog bara chocken tror jag.

Är det någon av er läsare som har gjort någon typ av motion i veckan? Något som ni är extra stolta över? Ni kommer ju ihåg att här är det ingen tävling vem som är ”hurtigast”. Här gäller det bara att göra något och alla får lov att ”skryta” i kommentarsfältet. Alla hjälps vi åt att hurra!

Så hur har det gått i veckan? Och vad ska ni göra i veckan som kommer? 

Jag satsar på att ta mig ut på promenad (med träningskläder på) tre gånger den kommande veckan.

Pin It on Pinterest