Välj en sida

Klädhängare med t-shirts

Kroppsformer

Jag får många frågor från läsare som vill ha tips på hur man bäst kan klä sin kroppsform. Byst, mage och rumpa hör till de vanligaste. Tätt följt av armar, frisyrer och vader. Med jämna mellanrum river jag av några snabba stiltips på min Instagram och Instastory också. Ibland ser du samma tips på bloggen, andra gånger inte. Följ mig gärna för att inte missa något av mina tips. Förra veckan var inget undantag och här är stiltipsen som Instaföljarna fick ta del av.

Stiltips mage

  • Kimonos och långa öppna skjortor drar blickarna bort från magen.
  • Korta jackor och bälten drar blickarna till magen.

Stiltips rumpa

  • Rumpan blir större med dekorerade fickor.
  • Rumpan blir mindre med fickor utan extra sömmar och ”pynt”.

 

Stiltips byst

  • Lek med proportioner och ändra bystens storlek med hjälp av halsband. Se förändringen när du provar olika halsband i olika storlekar, tjocklekar och längder.

 

Fler tips till kroppsformer? Missa inte mina bästa stiltips: 

Välj rätt urringning till din kroppsform

 

Pin It on Pinterest