Välj en sida
Det är kul att gå på kurs, det här är de glada deltagarna från min stilkurs i höstas. Vi brukar snabbt bli ett gott gäng!

Det är kul att gå på kurs, det här är de glada deltagarna från min stilkurs i höstas. Vi brukar snabbt bli ett gott gäng!

På onsdag startar äntligen min grundkurs i stil i Göteborg, det är en kurs om kroppsformer, klädstilar och basplagg som jag håller i Medborgarskolans regi. Det här är lite smått från kursernas innehåll och vad vi går igenom:

Varken tonåring eller tant – smått och gott om stil, mode och trender för kvinnan mitt i livet.

Den perfekta garderoben – vad innehåller den och hur bygger man en fungerande bas?

Kläder för alla kroppsformer – genvägarna till snitten och materialen som smickrar din figur!

Om du är intresserad av att gå på min kurs, ensam eller tillsammans med en väninna, kan du läsa mer på Medborgarskolans hemsida. Under våren kommer jag att hålla både grundkurser och fortsättningskurser i Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Malmö.

Pin It on Pinterest