Välj en sida
Shoppingsafari på Väla köpcentrum med Pia, Helena, Tuula och Rebecka.

Shoppingsafari på Väla köpcentrum med ”lilla söndagsgruppen” Pia, Helena, jag, Tuula och Rebecka.

Så var helgens premiär avklarad – shoppingsafari med stilexperten på Väla köpcentrum – och det gick som en dans. Totalt hade jag förmånen att ta med mig 35 kvinnor genom en guidad shoppingtur genom köpcentret. Dessutom fick jag möta flera utav er bloggläsare och det var verkligen skoj!

Vi har gått igenom olika stilar, pratat om snygga kläder, klädkombinationer, färger och material. Vi har skrattat åt misstag och konstaterat att det inte alltid är så lätt att hitta rätt. Men jag kan säga så mycket som att kombinationen stilföreläsning och shoppingtips inte alls är så tokig.

Nu ska jag ta tag i all feedback som jag fick och se till att göra det ännu bättre till nästa gång!

Pin It on Pinterest