Välj en sida
Här står jag och poserar i min fina klänning från Diane von Fürstenberg. Både bilden, jag och klänningen har några år på nacken.

Här står jag och poserar i min fina klänning från Diane von Fürstenberg. Både bilden, jag och klänningen har några år på nacken.

Ni gillade min svartvita klänning och jag kan berätta att det är en omlottklänning från Diane von Fürstenberg.

Min klänning har sex eller sju år på nacken, jag minns inte riktigt. Under årens lopp har jag i alla fall burit den två till tre gånger per år och det som slår mig är att den är fortfarande lika fin som när jag köpte den.

DVF-klänningar är inte så billiga och man får vara beredd att lägga mellan tre- och fyratusen kronor. Jag skulle inte rekommendera någon att köpa det som en ”första-gångs-klänning” om man är osäker som klänningsbärare. Däremot är det ett superbra köp om man vet att man med säkerhet kommer att bära sin klänning många år framöver.

Nedan ser ni två billigare alternativ som liknar min DVF och här är länken till Diane von Fürstenbergs webshop.

Pin It on Pinterest