Välj en sida
Andrea med bloggen Fox in Flats utmanar sina läsare att vara modemodiga varje dag i maj!

Andrea med bloggen Fox in Flats utmanar sina läsare att vara modemodiga varje dag i maj!

Bloggläsaren Jenny tipsade mig om en utländsk blogg med klädutmaningar härom dagen. Riktigt skoj! Visar sig att bloggaren ger läsarna en klädmässig utmaning för varje dag i månaden. Typ: Bär en vit skjorta, använd kjol eller styla ditt hår på ett nytt sätt.

Det kanske är den där lilla sparken där bak som vi alla kan behöva. Att det liksom finns någon som faktiskt uppmanar en att utmana sig själv. Så att man tar sig i kragen och lyfter sin lägsta nivå ibland. Såsom vi gjorde när vi var modemodiga. Om man känner för det och har tid förstås.

Katten Sigge och jag. Hemma på yogamattan med feber, försöker få världen att inte snurra så mycket.

Katten Sigge och jag härom dagen. Hemma på yogamattan med feber, försöker få världen att inte snurra så mycket.

Den här gången hoppar jag inte på någon utmaning. Efter en vecka med feber (influensan tror jag) har jag precis kraft och ork att göra precis det som måste göras, inget annat. Inget stiligt piff för den här damen. Och så är ju livet ibland. Man orkar inte alltid vara modemodig eller hitta nya sätt till styling varje dag. Men det är ju ändå skoj att hänga med, inspireras och läsa om andra.

På måndag är det dags för modefotograferingen. Alla kläder har kommit och jag har bestämt outfits till de tre läsarmodellerna. Mycket fint som kommer i höst! Ska visa er lite av det som fanns i lådorna men som jag inte kommer att ta med till själva fotograferingen. Hur känner ni förresten för att de vida byxorna kommer tillbaka?

Pin It on Pinterest