Välj en sida
Ta hjälp av naturen när du inte vet vilka färger som matchar.

Ta hjälp av naturen när du inte vet vilka färger som matchar.

Så, med en sprillans ny och skir tyllkjol och ett par förtjusande silverskor är jag ju tvungen att hitta en överdel. Gärna något som jag har hemma såklart. För att ge mig själv lite extra matchningshjälp tar jag ibland naturen till hjälp.

Den här gången fick det bli blåmusslan. Blått i kombination med gråskala från klaraste vit till mörkaste svart. Perfekta basfärger som passar min stil, min nya kjol och mina nya skor. Jag behövde bara kika in i min garderob för att se vad jag redan har hemma som kan passa rent färgmässigt. Vid det här laget tror jag ni känner mig så pass att ni vet att där finns ganska mycket svarta och vit överdelar, eller hur?!

Här kan du se tidigare inlägg om färgmatchning:

 Låt klädseln glimma till

Kombinera färger

Psst! Kjolen kommer från ett märke som heter Cathrine Hammel och skorna är från Zara.

Pin It on Pinterest