Välj en sida
Mitt nyårslöfte för 2015 är att dejta den här killen!

Mitt nyårslöfte för 2015 är att dejta den här karl’n!

Men hörni, jag har ju helt glömt att fråga er om nyårslöften – har ni avlagt några nyårslöften för 2015 ännu?

Det här är tre av mina nyårslöften:

Stilbok – nu eller aldrig: Jag har tänkt på det här med att göra en bok och har lovat mig själv att dra i lite trådar och påbörja ett bokprojekt. Det här är året då jag ska gå från prat till handling!

Mejlstruktur: Jag kollar mina mejl så fort jag har en ledig stund men efter att ha läst på om mejlstress har jag bestämt mig för att jobba lite mer strukturerat med mejlen. Fasta tidpunkter är min nya melodi.

Dejta mer: Jo, ni läste rätt och löftet är så klart att dejta maken! En väninna till mig dejtar sin man en gång i månaden. Det kan vara en fika, en middag eller bio. Gillar tanken med dating!

När jag tänker efter så brukar jag inte bomba på med nyårslöften, i stället avger jag små löften då och då. Ett sådant var ju till exempel att bli mer aktiv och börja träna vilket jag känner att jag har lyckats med. Mina nya löften handlar mycket om fritiden. Nu när våra flickor är stora och nästan på väg ur boet har jag massor med fritid. Lyxigt visserligen men jag har märkt att jag ”slarvar” bort den genom att slötitta på facebook och liknande. Jag behöver väl inte förklara så mycket, ni förstår vad jag menar eller hur? Nåja, jag ser fram emot det nya året.

Psst! Skriver ni förresten dejt eller date? 

Pin It on Pinterest