Välj en sida
Det är alltid lika lyxigt att bli fin i håret och en bra frisör är guld värd!

Det är alltid lika lyxigt att bli fin i håret och en bra frisör är guld värd!

En av er läsare skickade ett mail och bad mig rekommendera en frisör i Göteborg. Min personliga favorit, som alltid hjälpte mig med gör-om-mig-reportagen i Göteborgs-Posten är duktiga frisören Suraya Ibrahim. Henne kan jag varmt rekommendera!

Ett år hade Göteborgs-Posten en jättestor vepa med profiler från tidningen och jag var en av dem.

Ett år hade Göteborgs-Posten en jättestor vepa med profiler från tidningen och jag var en av dem.

Det var hon som ”befriade” mig från min långa flygvärdinne-page och klippte håret lite en smula. Den nya frisyren gick ett par år under namnet ”GP-Katarina-frisyren” eftersom kunder och tillika tidningsläsare kom med den lilla svartvita porträttbilden i handen och ville ha samma look. Gissa om jag var lite mallig när jag först hörde talas om det på stan.

Det var Suraya Ibrahim som skapade frisyren och det här var bilden som jag hade i Göteborg-Posten i många år.

Bilden som jag hade i Göteborg-Posten i många år.

Men tjejer, vad säger ni om att vi skulle ta och lyfta våra favoritfrisörer runt om i vårt avlånga land? Kommentarsfältet är öppet för er att rekommendera salonger och frisörer som ni gillar. Berätta gärna varför ni gillar dem och glöm inte bort att berätta vilken stad det gäller.

Pin It on Pinterest