Välj en sida
Här står jag i min finaste omlottklänning och hjälper en kvinna att hitta sin kroppsform.

Här står jag i min finaste omlottklänning och hjälper en kvinna att hitta sin kroppsform.

Vi ska börja blicka framåt mot klänningarna och gå igen hur man kan tänka kring olika modeller och kroppsformer. Snart kommer den första tipset!

För några av er innebär det att vara ”mode-modig” när man bär klänning. Byxtjejer kan ibland tycka att det är lite knepigt att ta steget och bära klänning eller kjol på jobbet. En del undviker klänning och kjol på hösten och våren för att man måste ha strumpbyxor. Sen finns det ju de som älskar klänningar.

Jag tänkte i alla fall att vi skulle smyga igång det här med klänningar och känna lite på ämnet. Som stilexpert tycker jag att omlottklänningen i trikå är en bra ”nybörjarklänning”.  Eller…? Ni är, som alltid, välkomna med era synpunkter!

Pin It on Pinterest