Välj en sida
På fredag listar jag tio snygga höstkappor i grått.

På fredag listar jag tio snygga höstkappor i grått.

Läsaren Kristina efterlyste tips på snygga höstkappor på bloggen härom dagen. Ville bara meddela att 20 kappor i grått och svart är på gång inom kort och redan nu på fredag visar jag de första tio.

Nästa vecka blir det fokus på de olika figurtyperna i kombination med kappor. Med start på måndag 25 augusti fokuserar jag på en kroppsform per dag och ger ett lämpligt råd när man letar efter en passande kappa för sin figur. Nästa lördag, den 30 augusti, rundar vi av kappor och kroppsformer med tio svarta höstkappor. Häng med då och hitta din favorit!

Är det något annat som du vill se här på bloggen är du alltid välkommen att lämna en kommentar eller skicka ett mail till mig!

Pin It on Pinterest