Välj en sida
Förvandla din tubhalsduk med detta smarta knep!

Förvandla din tubhalsduk med hjälp av ett sidenband!

Ibland är det inte så mycket som ska till för att uppdatera eller piffa till någon man har hemma. Men det sällan enkelt ”att piffa” när man inte har några idéerna. Idag delar jag med mig av den här inspirationsbilden som jag själv fastnade för på Pinterest.

Jag tycker nämligen att det är briljant att knyta ett band kring tubhalsduken. Varför har jag inte kommit på det själv liksom… Samma sak kan du göra med ditt pärlhalsband. Knyt ett tunnare sidenband och vips har du ett nytt halsband. Välj ett tunnare band till små pärlor och ett bredare band till större pärlor.

Knyt ett sidenband för att piffa till ditt halsband!

Knyt ett sidenband för att piffa till ditt halsband!

EXTRA TIPS! Kom ihåg att färgmatchning och ton-i-ton ger ett mer elegant uttryck medan kontrastfärger ger lite extra krydda och spänning!

Pin It on Pinterest