Välj en sida

skor på rad

 

7 par skor

På bloggen i måndags skrev jag om Listan med 7 tråkiga skor som du faktiskt behöver och idag tänkte jag följa upp med shoppingen. Vem kan få nog av skor liksom?! Här är dagens shoppinglista på 7 sorters skor som, ifall du har dem i din ägo, garanterat gör att du alltid har något att sätta på fötterna.

Pumps! Jag gillar mest när tån är spetsig som pumpsen från Ellos (adlink). Föredrar du istället pumps med rund tå kan du spana in skinnpumpsen från Tamaris (adlink).

Sandaletter! Nätt och mycket prisvärd sko från Ellos (adlink) som är jättefin till festklänningar på sommaren. Vill du ha en ännu mer diskret sko ska du inte missa dessa sandaletter från Nelly (adlink).

Stövletter! Jag älskar mockastövletter med klumpig klack och just nu drömmer jag om stövletterna från ATP Atelier (adlink).

254520101115, U CLOUDFOAM ADVNTG, ADIDAS, Detail

Vita sneakers! Här är det tycke och smak som får bestämma. Jag har haft Converse (adlink) i många år det börjar bli dags att byta upp sig. Här är ett par klassiska vita sneakers från Adidas (adlink).

Tofflor! Sköna för fötterna och perfekta att bära så fort det ska vara bekvämt, klassiker från Birkenstock (adlink). Vill du vara extra trendig satsar du på ”slides” från Stella McCartney (adlink).

Sandaler! Satsa på en rejäl klack som inte är allt för hög så har du mest användning för dem. Det här är skorna som ska vara det chica alternativet till tofflorna. Sandaler från Ellos (adlink) just nu till kanonpris i och med halvapriset REA.

Loafers! Återigen är det bekvämligheten som är ledordet. Det här är powerskorna som du har på jobbet till jeans och snyggbyxa. Loafers från Flattered (adlink).

 

Sugen på mer shopping? Missa inte:

Den enda kjolen du behöver i din basgarderob!

Kavajen som du kombinerar med shorts!

Pin It on Pinterest