Välj en sida

jag står på stranden och blickar ut över Danmark och havet

Sommaren 2018 kommer verkligen att gå till historien som en extremsommar. På gott och ont. För alla de människor som drabbats av hettan, torkan och bränderna förstår jag att detta är sommaren man helst hade varit utan och att varenda strand, rosé och ”detta är livet”-bild är provocerande.

Dottern paulina sitter på en sten i havet och håller sin häst som också står i vattnet

Sommarnjutning

Själv tillhör jag den lyckligt lottade skara som personligen inte har varit drabbad av den tragedi som hettan har fört med sig. Jag har kunnat njuta av värmen och sol utan oro för djur och grödor på allvar. Dotterns häst står i ett stall där man har kunnat säkra upp vinterns foder vilket känns bra. Med andra ord har det både skålats och varit fullt av ”livet är härligt”-stunder.

Smygjobb

Trots semestern så smygjobbar jag lite. Jag verkar minsann inte kunna hålla mig borta. Idag är jag ute på uppdrag med personal shopping i Malmö och imorgon ska jag plåta underkläder tillsammans med modeteamet för Året Runt. Det känns extra kul för det är Annika som var min modell förra året som kommer ner från Umeå för att plåtas igen.

Jag står vid havet och tittar in i kameran

Jag ville inget viktigt idag utan bara sticka in huvudet och säga hej. Du kanske redan har börjat jobba eller så är du också på semester precis som jag. Oavsett så hoppas jag att du har det bra. Missa inte att följa mig på Instagram nu i sommar – där händer det också lite grejor. Kram Katarina

Pin It on Pinterest