Välj en sida
Veckohandling och vardagsbestyr. En typisk dagens outfit när jag är ledig.

Veckohandling och vardagsbestyr – en typisk dagens outfit när jag är ledig.

Läsaren Britt bad mig om lite inspiration i form av dagens outfit så nu kommer det att dyka upp ett par framöver. Både från vardag och fest. Jag börjar med det lite vardagliga. Så här ser jag vanligtvis ut på hemmafronten när det ska veckohandlas eller drickas kaffe med grannen.

Så skapar du looken!

Så skapar du looken!

Länkar: Filippa K jeans, Ralph Lauren skjorta, Benetton tröja, H&M halsduk, Falsterbotofflan träskor.

Allting är samma märken förutom halsduken, den hittade jag inte. Mina jeans är ”blåare” till färgen eftersom de är tvättade ett par gånger och tröjan är nog inte heller samma nyans eftersom min har ett par år på nacken. Här kan du se mina jeans och läsa hur jag resonerar kring ämnet. Här skymtar du en bild på skjortan.

Köper du rubbet så betalar du ca 3300 kr. Dyrt eller billigt beror på vilken sorts shoppingfilosofi man har. Jag personligen lägger gärna en extra slant, vårdar plaggen och bär dem länge. Men mer om det senare.

Pin It on Pinterest