Välj en sida
Katarina Althin satsar på Vasaloppet 2015

Nybörjare idag men snart står jag på startlinjen på Vasaloppet.

På senare år har jag inte bara gått från flygvärdinna till stilexpert utan också från soffpotatis till träningstjej. Jag har verkligen lagt om min livsstil och känner mig både sundare och starkare än någonsin. Fast det första halvåret var det minsann ingen njutning att sticka ut och springa. Det var förfärligt!

Nu för tiden är det annorlunda och jag kan verkligen längta efter träning. Jag springer, cyklar och åker längdskidor. Just de svenska längdskidåkningstjejerna är mina favoriter. Men när jag ska pusha mig själv lite extra så tänker jag alltid på Therese Johaug.

Therese Johaug

Är detta skidåkaren Therese Johaug eller är det stilexperten Katarina Althin?

Jag minns faktiskt inte varför just Therese bliv min mentala träningsförebild. Däremot vet jag att vi är lika långa med våra 162 cm. Jag har också noterat att jag väger 10 kg mer. Jag som alltid trodde att muskler vägde mer?! 😉

Mitt nästa träningsmål är Vasaloppet och öppet spår 2015.

Pin It on Pinterest