Välj en sida
Scensminket är "extra allt".

I början av min bloggkarriär på MåBra. I sminket i Luleå före framträdandet på MåBra-kvällen.

I fem månader har jag varit MåBra:s bloggande stilexpert, redo att dagligen ge er inspiration och tips om stil, mode och trender. Och jag kan berätta att denna stilblogg växer så det knakar! Varje dag är det nya läsare som hittar hit och jag är så tacksam.

Den senaste veckan har jag läst många bloggar för att kolla lite hur andra skriver. Jag har sonderat terrängen och noterat att många visar en långt mycket mer privat sida än vad jag gör.

Nästa vecka tänkte jag i alla fall bli lite mer personlig så att ni skulle få chans att lära känna mig ännu bättre. För vet ni, jag vill vara er väninna på webben. Den där väninnan som har koll på stil och som man känner sig trygg att vända sig till när man har lite funderingar eller frågor som rör figuren, kläderna och stilen.

Pin It on Pinterest