Välj en sida

Kappahl_Wear_It_Like_A_Star_Teaser

Jag blir nyfiken på KappAhl:s nya kollektion Wear it like a star som kommer ut snart. Inte bara för att ta del av bilderna på plaggen även om det är stort. Ni förstår, bakom kameran står den legendariska fotografen Terry O’Niell som har plåtat ”alla som räknas” inom mode, musik och film.

När jag läste att kollektionen handlade om att ”klä dig och känn dig som den stjärna du är” fångades mitt intresse lite extra. Jag gillar verkligen att man ska få glänsa just som den man är!

Kollektionen bjuder på Hollywoodglamour och det sägs att plaggen kommer att gå i nattsvart, guld och glitter. Tanken slår mig att här hittar jag nog något att bära på festligheterna i jul och nyår, eller vad tror ni?

 

Lite kuriosa om Katarina och KappAhl:

Visste ni att jag gjorde en stor stilguide åt KappAhl för ett par år sedan? Ett av mina första riktigt  stora uppdrag. Det handlade om att klä sig efter sin figur och att visa fram sina fördelar. Jag hade en egen sida på KappAhl:s hemsida där jag guidade kunder och svarade på läsarfrågor i Sverige, Finland, Norge och Polen. Idag finns stilguiden inte kvar och mitt samarbete med KappAhl är avslutat men det ar en lärorik period som jag minns med glädje.

Finns det någon av mina läsare idag som känner till och minns mig som stilguiden?

Pin It on Pinterest