Välj en sida

Skon med en låg blockklack är en av sommarens trendigaste skor! Bekväm, stadig och snygg.

Skomodellen har seglat upp som en storfavorit på kort tid och det är ju inte så konstigt. Du väljer blockklacken när det vankas trädgårdsfest på gräsmattan, shopping på kullerstensgator eller bara vill ha en liten klack. Ett alternativ till ballerinan helt enkelt.

Shoppa min blockklack och andra skor

Mina röda skor med blockklack som du ser på bilden köpte jag härom dagen på Mango för 349 kronor. De har en liten rund tå. Gillar du dem fast är sugen på en spetsig tå ska du inte missa blockklackarna från Ellos (adlink) för under 300 kronor.

Själv har jag blivit riktigt sugen på den här gula nyansen från Flattered (adlink). Vad tycker du, ska jag slå till eller blir det för mycket?

Pin It on Pinterest