Välj en sida
Maken och jag inför en av våra simturer hemmavid.

Maken och jag inför en av våra simturer hemmavid.

Jag simmar och simmar men i takt med mina tag växer olusten inför Vansbrosimningen. Det konstiga är att jag inte riktigt vet varför. Jag är rädd för det mesta som att inte orka, att inte kunna bottna, att bli för kall och för att få migrän…

Ja, jag vet att det låter konstigt att vara rädd för migrän men de senaste träningspassen hemma vid bryggan så har det kanske gått en timme efter simningen så har huvudvärken slagit till. Ni vet, konstigt synbortfall med efterföljande huvudvärk som håller på att spränga huvudet i småbitar.

På fredag är det dags för denna min tredje utmaning i En svensk klassiker och jag känner mig kluven och en smula skakig. Tankar som varför utsätta sig för detta och liknande pockar ständigt i mitt huvud. Inte kul.

Påminn mig gärna om varför jag gör det… För just nu vet jag inte alls.

Pin It on Pinterest