Välj en sida
Med vårens snyggaste i mode i tankarna och vinterns varmaste kängor på fötterna.

Med vårens snyggaste i mode i tankarna och vinterns varmaste kängor på fötterna.

I samma veva som jag packar upp vårens mode (till ett modereportage i majnumret av MåBra) packar jag upp vinterkängorna åt mig själv, för nu är vintern här. Den kom till slut trots allt, snön alltså, och på ett ögonblick fick den våren att kännas väldigt avlägsen.

Snackar vi modenyheter så kan jag berätta att våren hos både Indiska och Åhléns ser väldigt lovande ut. Åtminstone om resten vårkläderna är precis lika fina som plaggen i de kartonger som jag har fått skickat till mig. Ska se om jag inte kan bjuda på ett par glimtar under veckan med tanke på all den förberedelse som pågår inför plåtningen. Men först undrar jag:

– När ni tittar på modereportage, vad är viktigast för er och vad är det som ni önskar få ut av det? 

Modereportagen gör ju för er och själva fotograferingen är först på fredag så alla era tankar och funderingar är välkomna. Jag lyssnar!

Pin It on Pinterest