Välj en sida
Bilden har jag lånat från den här bloggaren som också visar jättefina outfits till tofflor.

Bilden har jag lånat från den här bloggaren som också visar jättefina outfits till tofflor.

Tofflornas vara eller icke vara – ja, vi fick några goda skratt i inlägget Vad är okej på jobbet förra veckan. Jag vill tacka er alla som var med och bidrog med kommentarer. När jag nu summerar kan jag konstatera att följande klädsel på jobbet inte är så poppis:

  • Tofflor (fast inte på alla arbetsplatser)
  • Leopard-BH:ar under transparenta blusar
  • Djupa dekolletage som visar lite för mycket
  • Glipor som också visar för mycket
  • Urtvättade plagg

Jag blir genast nyfiken och vill gärna veta lite vad ni tycker om ”skönhetsmissar” på jobbet såsom otvättat hår, avskavt nagellack, oputsade skor, hål och noppor. Tyck till!

Men kom ihåg, vi är snälla med språket eftersom vi är medvetna om att det är så olika från person till person. Vi låter kommentarerna gå högt och lågt men tar inte illa upp och blir ledsna om någon uttrycker sig klumpigt. Okej – sätt igång!

Pin It on Pinterest