Välj en sida
I min garderob finns vita och svarta bastoppar både med lång och kort ärm. Selfie tagen i provrummet på Lindex på Väla i Helsingborg för länge sedan…

I min garderob finns vita bastoppar med både lång och kort ärm. Selfien är tagen i provrummet på Lindex på Väla köpcentrum i Helsingborg för länge sedan…

Den senaste tiden har bloggen handlat om basplagg, jobbgarderob, kläder på kontoret och vikten av en signaturstil för karriärkvinnan. I det här inlägget ställer läsaren Anki följande fråga:

”Brukar du hålla dig till mestadels vita långärmade bastoppar? Tittar på mina som är i flera olika färger och tänker att garderoben skulle bli bra mycket enhetligare om jag höll mig till vita toppar…”

Jag gillar verkligen färger men jag har valt bort de färgade bastopparna till förmån för endast vita lång- och kortärmade alternativ. Allt för att förenkla vardagsbestyren med tvätt och packning. Ni förstår, jag hamnade jämt i otakt när jag skulle klä mig för möten och andra viktiga events. Det var alltid toppen med ”fel” färg som var ren och ”rätt” färg som låg i smutskorgen.

I stället valde jag tidigt att satsa på detaljer i härliga färger såsom sjalar och accessoarer som fick sätta färg på helheten. Så mitt svar till Anki och alla ni som läser bloggen – ja, endast en färg förenklar men det gäller att inte glömma fort ”det lilla extra” när man satsar på enhetlighet bland plaggen.

Pin It on Pinterest